Despre noi

Mobila pe gustul tau.

~ MOBYLEVIS ~

Mobilier stas si la comanda

MOBYLEVIS a fost creat din dorinta de a oferi servicii de realizare si comercializare de mobilier pe comanda, dupa dimensiunile clientului, bucatarii, dormitoare, livinguri, atat pe plan local cat si international. Obiectul de activitate al societatii, este producerea si comercializarea de mobilier si transporturi interne de marfuri.

Despre noi

Mobylevis

MOBYLEVIS, doreste sa va ofere mobilierul care te face sa te simti confortabil, atat in locuintele dumneavoastra, cat si la birou, printr-o gama larga de modele pentru bucatarie, mobilier dressing, dulapuri, mobila pentru living, mansarda, mobila de baie si alte tipuri de mobilier la comanda si nu numai. Mobila se poate personaliza in functie de cerintele dumneavoastra, pe dimensiuni si culoare. Daca doriti varietate, stil, confort, rafinament, va asteptam cu drag in showroom-urile noastre.
Pentru a economisi timp si pentru a evita cautarile dificile, dintr-un magazin in altul, prin diferite zone ale orasului, va asteptam sa treceti pe la MOBYLEVIS si veti gasi mobila pentru bucatarie, dormitoare, living si nu numai.
MOBYLEVIS
Mobilier stas si la comanda

MOBYLEVIS a fost creat din dorinta de a oferi servicii de realizare si comercializare de mobilier pe comanda, dupa dimensiunile clientului, bucatarii, dormitoare, livinguri, atat pe plan local cat si international.

Date de contact

Calea Bucovinei, Radauti ( iesierea spre Suceava, dupa pod, a treia hala pe stanga)
Calea Unirii Nr 37, Suceava 720156 ( in incinta cladirii Orizont Plaza la parter ).

Email

mobylevis@yahoo.com

Telefon

0771482084

Call Now Button